fbpx

A szex olyan, mint az autóvezetés.

A szex problémái, nehézségei úgy szintén hasonlóak!

Miért is?

Tegyük fel, hogy a Te szexuális kultúrád egy autóhoz hasonlítható. Abba most nem megyek bele, hogy pontosan milyen márkájú autó, de egyszer biztos, hogy erről is írok majd.

Tehát először is ki kell nyitnod az autódat, hogy belé ülhess = valamilyen szinten magadat is ki kell nyitnod, hogy képes legyél a szexualitásod megismerésére és élvezésére.

Beülsz az autóba, azaz átengeded magad annak az élményvilágnak, amit egy páros helyzet adhat neked. Ha eleinte teszed ezt, természetes, hogy bénázol. Nem tudod, hogyan indítsd be, hogyan használd helyesen a kulcsot, hiszen, ha elszúrod, az önidítódnak annyi, viheted a szervizbe.Fogalmad sincs hogyan fordítsd előre hátra, és közben még tapasztalatlan vagy, hogy milyen hangokra, milyen történésekre figyelj.

Ha ezt már simán megléped, akkor jön a dolgok összjátéka: egyszerre dolgozik a kéz a láb, a fej, és az összes érzékszerved. Nyilván, ha sokat gyakorlod, akkor nem jelent számodra a kuplung, gázpedál, fék, váltó, kormánykerék… stb. eszközök egyidejű kontrollálása, ugyanígy a testiségben a szexben is mehetnek simán a dolgok, nem kell figyelni az apró momentumokra, hanem élvezheted az egész élményvilágát egyszerre.

Csakhogy…

Bizony időnként felléphetnek szexproblémák. Lehetnek pl. gondok a férfi potenciájával, merevedésével.
Akárhogy nyúzná a férfiember az „autóját”, az csak nem indul be
Beindul viszont az önlehúzó agyaskodás, és mellette egy nagy adag szorongás: Mi lehet a baj?

Számtalan kérdés és félelem üti fel a fejét, ami pedig végtelen mennyiségű gátlást hoz.

„Rettenetes dolog történik velem!”
„Vajon ez örökre így marad?”
„Te jó ég, végem van, hát már ez sem működik?”
„Becsődöltem!”
„Úh, de megszégyenültem!”

Sokszor beindul még egyfajta megoldásnak hitt gépezet is a szexproblémákra (itt most kiemelten a merevedési gondokra). Jöhetnek különböző megoldások: szexpartner váltakozva, szexchat, szexrandi… stb.), és sokszor úgy érzi a férfi, hogy hibáztatható a másik, a környezet és a nagy világ is.

Szerencsés az lesz, aki belátja, hogy itt bizony baj van, nem mással, hanem VELE, a SAJÁT ÉLETÉVEL, a SAJÁT SZEXUALITÁSÁVAL!

Nagy előnye lesz annak, aki ráébred arra, ha a saját autóját vezeti, akkor közben képtelen szervizelni is. A kettő együtt soha nem fog működni. Vagy-vagy!

Ha megbízható, empatikus szervizre vágysz, katt ide, VAN MEGOLDÁS!