fbpx

Valentin nap – A Nagyszerű Ajándék

Valentin nap a pároddal kettesben
5 héten át!

Nem tudod mit adj kedvesednek a szerelmesek napján? A csoki és a dögös fehérnemű is lecsengett már? Nem nagy cucc, ha gyűrűt adsz Valentin napra? A wellness hétvége is csak 3 nap?

Gyere, és olvass tovább! Összeállítottam egy tréninget, ami garantáltan új utakat ad a házasságodban, a párkapcsolatodban!

Évek óta együtt vagytok, és kissé megkopott a párkapcsolat?
Rutin költözött a bizsergető vágyak helyébe, uncsi a szex?
Sablonossá vált az életetek?
Nem is tudod már, miért pont ő a párod?

Akkor számodra van egy nagyszerű és nem csak szívet, de testet is melengető ajánlatom!

Újítsd meg a házasságod, párkapcsolatod az 5 héten át tartó

PÁRKAPCSOLAT-FRISSÍTŐ
online tréninggel!

Mit kapsz?

 • módszert, ami életed végéig segíteni fogja, hogy igazán mély kapcsolatban élj,
 • egyéni és páros feladatokat, hogy legyen mély önismereti és párkapcsolat-ismereti tudásod,
 • pontról pontra kidolgozott kommunikációs eszközöket, melyekkel igazán mély beszélgetést kezdeményezhetsz,
 • a jó szex alapjának elméletét,
 • a kielégítő és vágyakat fokozó testi intimitás gyakorlati lépéseit.

MIÉRT Én? Ki állította össze ezt a párkapcsolati tréninget?

Gyetvai Viki coach terapeuta (2)Gyetvai Viki vagyok, transzperszonális terapeuta, mentálhigiénés szakember, coach.
Évek óta foglalkozom nőkkel és férfiakkal, akik elakadtak életük útján. Meddőségük, szexproblémáik és párkapcsolati nehézségeikkel keresnek meg engem. Klienseim az elmúlt 4 évben több száz órában tiszteltek meg bizalmukkal, és fedték fel a legmélyebb kétségeiket, érzéseiket, vágyaikat.
Majd minden történetben közös, hogy akik megkeresnek kiéhezettek a mély, nyílt kommunikációra, az érzéseik őszinte megélésére, és a testi intimitás felfedezésére. Nyitottságuk mellett óriási az igényük elfogadásra, és a másik általi befogadásra.

Nehéz helyzetben vannak, hiszen a gyermekkorukban sokszor ezt nem látták, nem tapasztalták. Ha emellett még meg is bántották, meg is alázták őket, szinte vaskos páncéllal védik magukat, hogy ne legyen több sérülés az életükben.

Tréningemet az a szándék hozta létre, hogy megéljétek együtt a párkapcsolatban vagy a házasságban, hogy közösen meg tudok újulni, közelebb tudtok kerülni egymáshoz!

Mi kell ehhez?

A kiegyensúlyozott, kielégítő és biztonságot adó párkapcsolat elengedhetetlen része a szexuális intimitás. Igen ám, de tévhit, hogy az lesz a tartós párkapcsolat vagy házasság, ami a szexualitáson indul el. NEM!

Ahhoz, hogy te és párod őszintén merjetek a testiség örömét adó végtelen erdejében kalandozni, érzelmi intimitásra van szükség. Ezt úgy éritek el, ha mertek megnyílni egymás előtt őszintén és bizalommal.

A legtöbb párkapcsolati konfliktus itt kezdődik, hiszen nincs minta, hogyan csináljátok ezt. pedig egyszerű: nyílt érzelem teli kommunikációra van szükség, aminek van egy FŐ eleme, ám ha ezt kihagyod, nem értél semmit a mondandóddal, sőt rombolni fogd a párkapcsolatodat vagy házasságodat!

A párkapcsolat frissítő online tréninggel megtanulhatod ezt a FŐ elemet, és azt is hogyan érd el, hogy ne csak tudj róla, hanem alkalmazni is tudd, ha szükséges!

Az a csodálatos ebben a tréningben, hogy akár mindketten végzitek, akár csak te egyedül, akkor is hatásos tud lenni, és bizony megújulhat tőle párkapcsolatod és házasságod!

Ahol pedig ezt megtanulhatod, az nem más, mint a

PÁRKAPCSOLAT FRISSÍTŐ online tréning!

Ez egy 5 hetes érzelmi és szexuális intimitást, valamint párkapcsolati kommunikációt fejlesztő tréning, ahol a következőket tanulod meg:

ÖNISMERETI SZAKASZ

Minden intim beszélgetés és mozzanat alapja az önismeret. Ha ez nincs rendben, akkor az összes párkapcsolatod vagy halálraítélt, vagy konfliktusoktól és kudarcoktól terhes. Mindkettő akadály az intimitás előtt!

A tréning leckéi elvezetnek ahhoz a tudáshoz, ami a te életed mozaikjaiból épül fel. Ha ezeket egymáshoz illeszted, akkor kapsz egy önismereti térképet, amin el tudsz igazodni a továbbiakban.

 

KOMMUNIKÁCIÓS SZAKASZ

A jó párkapcsolat egyik legerősebb eleme a kommunikáció. Persze mindjárt itt van 4 apró mozzanat, ami a kommunikációs minőségét meghatározza: nem mindegy, hogy mikor, hogyan, hol és miről esik szó a párkapcsolatban.

A kommunikációs szakasz leckéi megtanítják, hol, mikor kezdj bele és hogyan építsd fel mondandódat.

Ennek a leckeszakasznak a FŐ eleme a HOGYANra épül, mert legtöbb párkapcsolati konfliktus ezen bukik el szinte azonnal.

Ha eljutsz idáig a leckék feldolgozásakor, egyrészt készen állsz az érzelmi intimitás megélésére, ezek kommunikálására, így jöhet a testi, azaz

 

SZEXUÁLIS INTIMITÁS SZAKASZ

Csodálatos élmény együvé válni társaddal, és együtt élvezni a pillanatot, amiben csak ketten vagytok. Minden ember szomjazza a teljes odaadás és totális bizalom megélését. Sajnos pont ugyanennyien rettegnek is attól, hogy megmutassák magukat a másiknak.

A falak és gátak emelése helyett olyan eszközöket kapsz, melyek megnyitnak benneteket és segítenek, hogy újra közeledjetek egymás felé. Ha végig csináltátok az előző szakaszok összes leckéjét, akkor itt olyan mély érzelmi intimitást és nyílt kommunikációt tudtok alkalmazni, ami fokozni tudja a testiség élményét, és gyönyörét.

Színes és változatos gyakorlatokkal lehet a megfakult kapcsolatokat újraszínezni. Ehhez is kapsz ötleteket. Csak rajtatok múlik, hogy kipróbáljátok-e ezeket!

Mit is kapsz ha részt veszel a tréningen?

 • egy 5 héten át tartó online tréninget, amit az internet segítségével érsz el. Egy zárt felületre kapsz belépést, ahová hetente 3-szor érkeznek a leckék. Ezeket folyamatosan eléred majd, így ha lemaradnál, nem probléma! A tréning zárását követően még 4 heted lesz, utána a leckék már nem érhetők el a zárt felületen, azonban DVD-n is meg tudod majd vásárolni a tréning anyagát,
 • heti 3 leckét kapsz 5 héten át minden héten hanganyag, videóban és pdf formátumban,
 • kérdezhetsz is a leckékhez kapcsolódóan,
 • a tréning 2015. március 2-től 2014. április 5-ig tart,
 • mindez csak br. 15900 Ft-ért!

Hogyan fog zajlani a tréning?

Miután jelentkezel és kifizeted a tréning díját, megkapod a tréning internetes oldalának linkjét, és a belépéshez szükséges információkat. A tréningre legfeljebb 50 hely van, így ha a helyek beteltek, a jelentkezést lezárjuk.

Jelentkezni legkésőbb 2015. február 18-ig , illetve a helyek erejéig lehet. Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap. Amikor elküldöd a megrendelést, azonnal megkapod válaszban, hogyan és hová fizesd ki a tréning díját.

Mi történhet, ha kihagyod ezt a tréninget?

 • Megrekedsz ebben az állapotban, ahol elfogyott a kapcsolatotok energiája.
 • Marad rajtad egy álarc, ami kívülről nézve mosolyog, de mögötte ott marad a kétségbeesés, a jeges rémület: ez a férjem/feleségem/párom?
 • Omladozhat a párkapcsolatod alapja.
 • A szex rutin marad, mert ha az érzelmeket is beleengednéd, akkor lehet, hogy zokognál napokig, ami leijeszt körülötted mindenkit.
 • A barátok is elkerülnek lassan, hiszen ez a teher megnehezíti az egyéb kapcsolatok minden szintjét.
 • A családi találkozókon marad a feszengés, a zavart mosoly, ha kérdik: “Mi van veletek, hogy vagytok?”

 

TÉNYLEG EZT AKAROD MEGÉLNI?

Nem?
Ha változtatnál, akkor rajta, gyere és jelentkezz!

Összesen 50 hely van,

amint megtelik a tréning, a jelentkezést lezárom!

Mennyibe kerül a részvétel?

bruttó 15.900 Ft

Mit kaphatsz még ajándékba?

ajándékAmennyiben február 18-ig beérkezik a tréning díja (vagy igazolni tudod, hogy te elindítottad), akkor megajándékozlak

 • egy gyógynövényalapú masszírozó olajjal, amit fel tudsz majd használni a tréning ideje alatt a gyakorlatokhoz,
 • és egy 5.000 Ft értékű ajándék kuponnal, amit a továbbiakban egy éven belül használhatsz majd fel!
Ajándékok összértéke: 7.000 Ft,

 

JELENTKEZZ MOST!

 

Ezt a táblázat kitöltésével tudod megtenni. A jelentkezésed elküldése után kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod, hogyan fizethetsz. Ezt Te döntöd el! Fizethetsz rózsaszín csekken, átutalással. Fizetési határidő 8 nap.

Maradt kérdés benned? TEDD FEL!

Email: gyetvai.viktoria@gmail.com
06-30-345-79-79

Itt tudsz jelentkezni:

 

 

 

 

Apróbetű:
A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (gyetvai.viktoria@gmail.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Igen, részt veszek a tréningen!” gombra való kattintással Gyetvai Viktóriával kötöd (1152 Budapest, Illyés Gyula utca 18-22. 3/328.)