fbpx

Mi minden héten szerdán pizza-estet tartunk. Ez nem egy tudatos döntés eredménye, hanem az élet hozta így. Szuper jó kis családi-baráti estek ezek, ami pont a hét közepén ad egy találkozási lehetőséget, hogy a Nagy XXI. századi Rohanásban megálljunk egy kis időre és kapcsolódjunk egymáshoz.
A pizza sütésnek két titka van: az egyik a jó recept a másik pedig a kellő időráfordítás.

Az utóbbi időben sok pár keresett meg, hogy segítsek nekik megérteni, mi okozza a kapcsolatuk kihűlését. Az utolsó csepp a kapcsolati távolságban a szex hiánya, ellaposodása. Azért mondom, hogy utolsó, mert ahhoz, hogy a testi intimitás csökkenjen vagy teljesen kimaradjon a kapcsolatból hosszú út vezet. Többnyire olyan érzelmi, kapcsolati hiányok és sérelmek tárháza lakik a hiányzó szex előtt, amiket korábban a párok nem mertek felvállalni, megbeszélni, s így nem tudták megoldani sem.

Mire párterápiában érkeznek a hiányzó szex miatt a párok, addigra csak ez az egy látható vagyis a szex hiánya az, ami

Első rész: Hogyan készül a jó pizza?

 1. Megveszed az alapanyagokat.
 2. Elkészíted a tésztát. Mivel kelesztős a cucc, így az alapanyagok (liszt, só, olaj, tej, élesztő) összegyúrása után, állni hagyod, úgy bő 1/2 órát, amitől duplájára puffad a jól összekevert tészta.
 3. Közben elkészül a paradicsomszósz, ami a friss zöldfűszerektől lesz olaszos ízvilágú (nem a spenótra gondolok :).
 4. Kinyújtod a tésztát, tepsibe teszed, ráöntöd a paradicsomszószt, bonyolítod saját magad kedvence feltéttel és sajttal, majd beteszed a sütőbe (amit már jó előre befűtöttél úgy 180 fokosra).
 5. A sütés kb. 20-30 perc.
 6. Kiveszed és elfogyasztod a mennyi ízvilágú pizzádat, élvezed az ízeket.

Na most a szex totál ugyanez!

 1. Az előkészület már előbb elkezdődik, fejben és lélekben.
 2. Érdemes először a test egyéb tájaira koncentrálni, hogy legyen időtök egymásra hangolódni, egymáshoz megérkezni (pl. masszírozás, ami ugye a pizzánál a dagasztásos rész).
 3. A test ellazítása után, jöhetnek az egyéb, „pikánsabb” helyek felfedezése…
 4. Ha már a tested is és az intim részeid is izgalomba kerültek, jöhet a dolgok keveredése-kavarodása ( a pizza mehet a tepsibe, azaz a férfi megkaphatja szíve választottját).
 5. A „sütés” ideje egyénenként változó, úgy kb. 2-5 perctől sok-sok percig terjedhet.
 6. Ha jó volt az előkészület, és a sütés ideje is megfelelő hőfokon és ideig történik, akkor nem marad más hátra, mint az élvezet csúcsában való közös megmerítkezés.

Nos, mit gondolsz? Te pontosan hol is kezded? Esetleg, mit hagysz ki?

Jelentkezzen be hozzám terápiára az alábbi űrlap segítségével!

2 + 8 =